[et_pb_nextend_smart_slider_3 _builder_version=”3.19.11″][/et_pb_nextend_smart_slider_3]
agsdix-far fa-image

Shared hosting in Europa en Wereldwijd

Shared Hosting is vooral goed voor kleine en middel grote websites, door het delen (maar niet minder veilig!) van een server met meerdere gebruikers kunnen we de kosten laag houden. Dit is de goedkoopste manier van webhosting. Beleef de beste web-hosting in Europa en daar buiten. We waren een van de eerste die cPanel in Europa. hebben geïntroduceerd Wij bieden SSD hosting aan voor diegene die snellere IO nodig hebben als bij standaard hosting diensten. En voor diegene die hulp nodig hebben om een website te bouwen hebben wij een design team die samen met u een prachtige website kunnen bouwen voor een goede prijs.

Geoptimaliseerde WordPress of Joomla!

Onze Geoptimaliseerde WordPress of Joomla! Hosting Onze paketten komen met al het goede van onze shared hosting diensten maar met de snelheid van onze enterprise Litespeed Webserver, die op zich zelf alleen al 90x sneller is als de standaard Apache webserver. WordPress of Joomla! Caching & Optimaliseren met Litespeed Caching zorgt er voor dat de web server samen met de caching van dynamische pagina’s en ook de caching van statische pagina’s nog sneller kan verwerken. Het resultaat een super snelle website.

agsdix-fab fa-creative-commons-nc

Reseller Hosting Europa en Wereldwijd

Als u een web designer, kleine hosting providerof IT specialist bent die meerdere sites wil hosten en beheren als een echt hosting bedrijf dan is ons reseller account iets voor u, mocht u daarna door willen groeien dan bieden we deze diensten ook aan op dedicated servers. Reseller Hosting is beschikbaar in Europa en de USA. We bieden ook onze unieke Global Reseller Hosting aan voor diegene die op meerdere locaties tegelijkertijd willen beginnen. Wij bieden SSD Reseller Hosting pakketten. Het maakt niet uit of uw klanten Joomla, WordPress of een andere CMS hebben binnen uw Reseller Hosting Pakket, ze zullen allemaal even soepel werken.

agsdix-fab fa-btc

Dedicated Server in Europa en USA

Zoekt u meer kracht dan bieden we ook een uitgebreide selectie van Dedicated Servers in Europa en in de USA aan, van Goedkope budget Servers tot Enterprise Servers en van zelf managed tot Managed servers. We bieden servers aan in verschillende datacenters, maar onze hoofd datacenters zijn in Strasbourg (Europe) en St.Louis (USA). Nog niet klaar voor uw eigen server? Kijk dan eens naar onze Elastic Site Hosting pakketten.

 

Technisch Support

Ons support team is beschikbaar 24 uur per dag en 7 dagen in de week zonder extra kosten voor u. Ons support team is beschikbaar via ons support ticket systeem. Er is een reden waarom onze klanten ons de titel “Beste Web Hosting in Europa” hebben gegeven.

Geoptimaliseerde Hosting

Speciaal geconfigureerde en geoptimaliseerde servers maken uw WordPress of Joomla! website super snel. Onze geoptimaliseerde WordPress hosting en geoptimaliseerde Joomla! hosting pakketten versnellen uw sites als geen ander.

Beveiliging

Onze managed hosting diensten hebben verschillende lagen van beveiliging, zoals Imunify360, KernelCare, Firewall, Wen Application Firewall (WAF), Intrussion detection systems (IDS), Brute force beveiliging en natuurlijk ons beveiligde OS Cloudlinux met een betere beveiligde PHP en CageFS. En natuurlijk zijn deze opties ook beschikbaar voor onze Dedicated Servers.

Globale Hosting

Wij leveren echte globale web hosting, onze diensten zijn beschikbaar over de gehele wereld, zoals in Europa: Strasbourg (FR), Rotterdam (NL), Düsseldorf (DE), Frankfurt (DE) en London (UK). Maar ook in America in St.Louis (MO)

agsdi-heart-leaf

Meer dan 9.500 websites in beheer

En dat is enkel alleen op onze servers, we hebben de websites van onze klanten op hun server niet mee geteld.

agsdi-gift-heart

Meer dan 50.000 mail-accounts gehost

En dat is alleen op onze eigen servers, we hebben de mailboxen van onze klanten op hun servers niet eens mee geteld.

agsdix-fab fa-creative-commons

Meer dan 100.000 beveiligings events behandeld per dag

Elke dag detecteren we duizenden beveiliging incidenten die gestopt zijn voordat er iets vervelends gebeurde.

Onze diensten

040Hosting heeft een uitgebreid aanbod van internet diensten, onze diensten bevat o.a. Web hosting, Email Hosting, DNS Hosting, Content Delivery Network, Internet Marketing, Elastic Site Servers, Dedicated Servers Oplossingen, Managed Oplossingen, Domein registratie, SMS diensten en andere internet diensten die onze klanten aan ons toevertrouwen. Het maakt niet uit of u zoekt voor Europeesche hosting of hosting in America, 040Hosting is daar voor alles wat u nodig heeft.

Vragen? Wij helpen.

Translate »